CQI-9 Special Process: Heat Treat System Assessment

Procesy tepelného spracovania sú zaradené medzi špeciálne procesy. Posudzovanie špeciálnych procesov vyžaduje odbornosť hodnotiteľov. Za účelom zjednotenia hodnotiaceho postupu bol technickým výborom združenia odborných skupín automobilového priemyslu AIAG vypracovaný dokument CQI-9.

Cieľ školenia
Cieľom školenia je zoznámenie sa s dokumentom, požiadavkami CQI 9 a podporovať schopnosť dodávateľa tepelného spracovania stále hodnotiť existujúci stav a vyhľadávať slabé miesta a príležitosti, ktoré možno zlepšiť a využiť pre ústretovejšie porozumenie požiadaviek zákazníka aj pre zlepšenie výsledkov vlastných procesov.

Cieľová skupina
Školenie je určené nielen budúcim audítorom (hodnotiteľom) tepelného spracovania ale aj ostatným užívateľom CQI-9. Školenie je vhodné aj dodávateľom a odberateľom procesov tepelného spracovania kovov, ktorí sú v reťazci automobilového, leteckého a ďalších špeciálnych odborov priemyslu

Vyžiadajte si nezáväznú cenovú ponuku na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.