CQI-21 Effective Problem Solving Leader Guide

Vedenie organizácie so správnym efektívnym riešením problémov (Effective Problem Solving - EPS) hodnôt môžu zaistiť správne správanie tým, že budú trvať na tom, že vaša kultúra reaguje na správne opatrenia a metriky efektívneho riešenia problémov. Keď je všetko povedané a urobené, má byť EPS v organizácii efektívnym, vrcholoví lídri a manažéri na všetkých úrovniach sa musia zapojiť a „riadiť“ Táto časť školenia poskytuje základ pre aplikáciu v spoločnosti..

Cieľ školenia
Cieľom školenia je naučiť sa vytvoriť správnu kultúru riešenia problémov. Príručka AIAG efektívneho lídra pri riešení problémov vám pomôže zamerať sa na rolu lídra pri vytváraní kultúry pre tímy na riešenie problémov a efektívne ich vedieť zapojiť. Tým pádom predídete opakovaniu problému, čím sa stráca na zisku aj kvalite. 

Cieľová skupina 
Školenie je vhodné pre vedúcich, členov vedenia spoločnosti na rôznych úrovniach, ale aj vybraných pracovníkov, ktorí sa chcú oboznámiť s efektívnym riešením problémov z líderského pohľadu.

Vyžiadajte si nezáväznú cenovú ponuku na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.