CQI-28 Traceability Guideline

Sledovateľnosť poskytuje viditeľnosť produktu v celom dodávateľskom reťazci, čo výrazne znižuje množstvo produktov a/alebo vozidiel, ktoré potrebujú stiahnutie z dôvodu nezhody. AIAG's Traceability Guideline je jednotný, konzistentný aplikačný pokyn pre sledovateľnosť, ktorý zdôrazňuje osvedčené postupy a predstavuje aplikácie/prípadové štúdie najnovších technologických riešení. Smernica obsahuje formuláre Samohodnotenie sledovateľnosti a cvičenia sledovateľnosti na identifikáciu a overenie účinnosti systému sledovateľnosti organizácie.

Cieľ školenia
Cieľom školenia je získať znalosti o systéme sledovateľnosti, naučiť sa najlepšie postupy a riešenia pre požiadavky na sledovateľnosť, pochopiť rozsah hodnotenia sledovateľnosti, pripraviť sa na vykonanie hodnotenia systému sledovateľnosti, aby ste sa uistili, že poskytujete presnú a podrobnú sledovateľnosť na presné určenie dotknutého produktu.

Cieľová skupina 
Školenie je vhodné pre pracovníkov, ktorí sa podieľajú na úniku a stiahnutí chybného produktu. Aj pre pracovníkov, ktorí ovplyvňujú zníženie rizika interne, či externe.

Vyžiadajte si nezáväznú cenovú ponuku na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.