CQI-19 Sub-Tier Supplier Management Process Guideline

CQI-19 opisuje schválenie produktu a procesu pre subdodávateľov, zavádzanie, rozvoj a kvalifikáciu zamestnancov podľa obsahu CQI-19 a jeho prenos znalostí, vrátane metód „best practice“. Smernica CQI-19 „schvaľovanie produktov a procesov pre subdodávateľov“ bola vyvinutá AIAG (Automotive Industry Action Group), aby definovala minimálne požiadavky na kvalitu pre subdodávateľov. Poskytuje podrobnosti o identifikácii a kontrole priechodných charakteristík (pass-through characteristics-PTC.

Cieľ školenia
Cieľom školenia je uvedomiť si rozdiely medzi súčasným a želaným stavom, precvičiť si postupy na posilnenie porozumenia požiadaviek IATF 16949:2016 týkajúcich sa dodávateľov organizácie, požiadaviek dodávateľov APQP a PPAP a Core tools z pohľadu vývoja dodávateľov.

Cieľová skupina 
Školenie je určené pracovníkom kvality na úrovni Tier 1, ktorí chcú ovládať proces založený na osvedčených postupoch v odvetví riadenia svojich dodávateľov. Školenie je určené aj pracovníkom úrovne Tier 2, aby ovládali proces, ktorý ich potenciálni zákazníci použijú pri výbere dodávateľov a zadávaní nových zákaziek.

Vyžiadajte si nezáväznú cenovú ponuku na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.