CQI-20 Effective Problem Solving Practitioner Guide

CQI-20 Effective Problem Solving Guide (Návod na efektívne riešenie problémov) je štruktúrovaný návod na tímové riešenie problémov. Pomocou definovaných krokov a podporných nástrojov vedie tím k zisteniu a eliminácii koreňových príčin problému pomocou účinných nápravných opatrení. Nástroj je možné použiť ako na riešenie interných problémov, tak na riešenie externých reklamácií. Rovnako je vhodné vyžadovať aplikáciu nástroja od dodávateľov..

Cieľ školenia
Cieľom školenia je pochopiť každý z krokov tímového riešenia problémov, ktoré sa stávajú rozhodujúcimi pre efektívne riešenie problému. Preto pre lepšie vysvetlenie ,ako sú v tomto procese jednotlivé kroky užitočné, ide štandard CQI-20: 2018 ido hĺbky každého z krokov.

Cieľová skupina 
Školenie je vhodné pre vedúcich tímov, členov vedenia spoločnosti na rôznych úrovniach, ale aj vybraných pracovníkov, ktorí sa chcú oboznámiť s efektívnym riešením problémov.

Vyžiadajte si nezáväznú cenovú ponuku na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.