CQI-22 Cost of Poor Quality Guide

Spoločnosti obvykle plytvajú až 35 % svojich prevádzkových rozpočtov tým, že robia veci menej efektívne, než je možné, alebo tým, že nevyužívajú príležitosť. CQI štandart Cost of Poor Quality Guide vám pomôže identifikovať a kvantifikovať, kde existujú nedostatky, efektívne oznámiť tieto nedostatky vyššiemu manažmentu a stanoviť priority opatrení potrebných na okamžité prevádzkové zlepšenie a zníženie odchýlok. Urobte prvý krok a posuňte svoj výkon na ďalšiu úroveň ešte dnes.

Cieľ školenia
Cieľom školenia je zoznámiť účastníkov s príručkou CQI-22, ktorej hlavným cieľom je, aby organizácia znížila svoje finančné riziká súvisiace s kvalitou prostredníctvom lepšieho rozhodovania smerom k neustálemu zlepšovaniu, predchádzaniu chybám a znižovaniu odpadu.

Cieľová skupina 
Školenie je vhodné pre všetkých členov organizačného tímu zapojených do procesov zákazníka, manažmentu, výroby alebo podpory.

Vyžiadajte si nezáväznú cenovú ponuku na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.